Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Aspiratorul de mana portabil cu acumulator Luxena poate fi o alegere excelenta pentru uzul casnic si pentru curatenia auto, oferind o combinatie perfecta de putere, versatilitate si design compact. Cu o putere de 120W si o viteza de 32.000 rot/min, acest dispozitiv promite sa faca fata oricaror provocari de curatenie, fie ca este vorba de praf, murdarie sau lichide.

Aspiratorul Luxena se bucura de un design ergonomic si compact, avand o greutate de doar 720 de grame, respectiv dimensiuni de 32 cm lungime si 10 cm inaltime. Acest lucur il face foarte usor de manevrat si de transportat fiind potrivit pentru curatarea rapida a spatiilor mici si greu accesibile. De asemenea, faptul ca este fara fir si se incarca prin USB il face extrem de simplu si comod de folosit, fara sa fie nevoie sa va incurcati in cabluri sau sa cautati mereu o priza.

Totodata, aspiratorul include o serie de accesorii foarte utile cum ar fi peria mica excelenta pentru suprafete delicate si pentr ucuratarea fibrelor textile, accesoriul pentru spatii ingsute precum colutirle camerei, masina, zona de sub mobilier si asa mai departe, precum si tubul de prelungire ce ofera un plus de flexibilitate, permitand sa curatati mai usor zonele de la inaltime sau colturi mai indepartate. Astfel, aceasta varietate de accesorii fac ca aspirator sa fie ideal pentru o gama larga de suprafete, inclusiv tapiterii pardoseli dure, canapele, interiorul masinii etc.

Aparatul asigura o functionalitate deosebit de utila preucm capacitatea de a aspira atat praful, cat si lichidele. Acest aspect il face excelent pentur orice situatie de curatanie, fie ca doriti sa indepartati lichide, praf, firimituri si as amai departe. Este un model eficient care face fata oricarei provocari.

Un alt avantaj al acestui model se refea la existenta celor doua filtre HEPA incluse, ce asigura o filtrare excelenta a prafului din aer. Aceste filtre capteaza particulele fine precum praf, poluare si alti alergeni, contribuind la un mediu mai sanatos, mai ales, pentru persoanele cu alergii. Filtrele HEPA sunt lavabila si reutilizabile, ajutand la reducerea costurilor de intretinere pe termen lung.

Avand o putere de 120 W si aspirare cu vid de 4 kPa, produsul este suficient de puternic pentru a face fata sarcinilor de curatenie zilnica. Sigur ca nu il vom compara cu aspiratoarele mari, insa pentru categoria din care face parte se descurca eficient.

Totodata, este un produs portabil, gratie acumulatorului reincarcabil prin USB, astfel ca nu va mai trebui sa va preocupati de cabluri sau prize. Autonomie este destul de mare pentru a curata localizat suprafete, pentru curatarea spatiilor mici sau chiar masina. Mai mult decat atat, incarcarea prin USB este foarte convenabila, putand fi realizata la orice sursa de alimentare compatibila. Gratie versatilitatii sale si a utilitatii in diverse situatii, aspiratorul portabil Luxena poate fi o alegere inspirata.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspirator de mana portabil cu acumulator Luxena este un model compacta si eficient ce imbina functii esentiale pentru intretinerea curateniei zilnice. Cumparatorii sunt foarte multumiti de acesta si multi dintre ei sustin chiar ca le-au depasit asteptarile. Ii ajuta sa curete foarte rapid murdaria localizata, in locuri greu accesibile sau chiar in masina, se manevreaza usor si poate fi o varianta pentru orice utilizator. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Aspirator de mana Luxena

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Accesorii utile
  • Putere buna
  • Portabil
  • Filtre HEPA

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *